Sreda, 17. Julij 2024 | 21:52:21
 
 

Informacije

e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

tel: +386 (0)1/7211 007

fax: +386 (0)1/7216 300

mobil: 031631715       

Servis INFO

tel: +386 (0)1/7211 007

e:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INFO

tel: +386 (0)40/997 007

tel: +386 (0)1/7211 007

Panoramske kamere

web camera link

 

Družba GOROSAN elektronske komunikacije d.o.o. je bila ustanovljena leta 2005. Ukvarjamo se  s servisiranjem, prodajo in montažo elektronike kot so TV naprave, monitorji in audio video aparati. Poleg naštetega smo strokovnjaki za SAT antenske sisteme in distribucijo kabelskih TV programov ter interneta brezžično do objekta (point to multipoint - preko prizemnih oddajnikov) za  področje Osrednje Slovenije in Gorenjske,  

 

Roman Goropečnik lastnik in ustanovitelj podjetja imam na področju elektronike že več kot 30 letne izkušnje. Kot samostojni podjetnik sem v Sloveniji prisoten že od leta 1989. Izkušnje, ki sem jih pridobil na večletnem delu v tujini, sem na slovenskih tleh s pridom uporabil in izkoristil tako, da smo pridobili veliko novih poslovnih partnerjev in strank iz vse Slovenije. Naše podjetje se ukvarja med drugim tudi s trgovino, zastopanjem tujih podjetij in storitveno dejavnostjo. Glavna dejavnost je usmerjena v nadgrajevanje in vzrževanje samostojnega brezžičnega  MMDS sistema za sprejem "kabelskih" TV programov oziroma t.i. Brezžične DIGITALNE Televizije ZVEZDA TV in upravljanje sistemov kabelske televizije, internetnega WIFI in WLAN omrežja ter servisiranje, restavriranje in prodajo aparatov zabavne elektronike.  

Podjetje ima za seboj veliko  let uspešnega in razgibanega poslovanja (glej "o lastniku"). Kot smo že omenili je samostojno podjetje GOROSAN SERVIS Roman Goropečnik s.p.  bilo ustanovljeno že leta 1989. Že v prvem letu delovanja smo v Domžalah izgradili TV kabelski sistem. Projektirali in montirali smo več skupinskih ter individualnih antenskih sistemov v analogni in digitalni tehniki po vsej Sloveniji. V 90 letih smo uspešno zastopali in  servisirali  aparate zabavne elektronike znamk SELECO, SAMSUNG, SKY MASTER in SCHWAIGER. Servisirali smo veliko število televizorjev, videorekorderjev, kamer vseh priznanih proizvajalcev, med drugim smo v tistem času eni redkih, ki so popravljali profesionalne videoprojektorje SELECO, BARCO in SONY. S kvaliteto opravljenih storitev smo si pridobili zaupanje strank iz vse Slovenije, med drugim tudi za popravila profesionalne video in nadzorne opreme (CCTV). Prav zaupanje naših uporabnikov in strank je pripomoglo k temu, da smo še vedno prisotni na zelo nasičem trgu v panogi, ki  se z visoko tehnologijo in razvojem spreminja z neverjetno hitrostjo.

 

Tudi v prihodnje se bomo trudili  da ostanete uporabniki naših storitev. Doseči slednje je uresničljivo le z marljivim odnosom do dela, kvaliteto opravljenih storitev in medsebojnim zaupanjem.

 

Dir. Roman Goropečnik 

Domžale, Sep.2019