Srijeda, 17. Srpanj 2024 | 20:08:54
 
 

Informacije

e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

tel: +386 (0)1/7211 007

fax: +386 (0)1/7216 300

mobil: 031631715       

Servis INFO

tel: +386 (0)1/7211 007

e:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

INFO

tel: +386 (0)40/997 007

tel: +386 (0)1/7211 007

Panoramske kamere

web camera link

 

Podužeće GOROSAN elektronske komunikacije d.o.o. osnovano je 2005 godine sa ciljem približavanja usluge krajnjim korisnicima na zahtjevnom području elektronike i komunikacijskih sustava.

Roman Goropečnik kao osnivač imam u području elektronike već više od 25 godina iskustva. Kao poduzetnik u Sloveniji sam prisutan već od 1989 godine. Iskustvo koje sam stekao u dugogodišnjem radu u inozemstvu, upotrijebio sam i iskoritio tako da smo stekli mnogo novih poslovnih partnera i kupaca iz cijele Slovenije. Naša tvrtka se bavi sa trgovinom, zastupanjem inozemnih tvrtki i uslužnom djelatnosti. Osnovna djelatnost tvrtke je usmjerena na izgradnju bežične MMDS mreže za prijem ''kabelskih'' TV programa odnosno tzv. bežične DIGITALNE televizije Zvezda TV i upravljanje sustava kabelske televizije, internetne mreže – WIFI te servisiranje aparata zabavne elektronike. Ove djelatnosti također bi trebale pridonijeti bržemu i pouzdanijemu usponu. 

Tvrtka ima iza sebe niz dugogodišnjeg uspjeha poslovanja (gledaj ''o vlasniku''). Kao što smo spomenuli ranije, tvrtka GOROSAN SERVIS Roman Goropečnik s.p. je osnovana već 1989 godine. Već u prvoj godini rada izgradili smo u Domžalama TV kabelski sustav. Projektirali i montirali smo niz grupnih i individualnih antenskih sustava u analognoj i digitalnoj tehnologiji diljem cijele Slovenije. Bili smo ovlašteni za servisiranje aparata zabavne elektronike marki SELECO, SAMSUNG, SKY MASTER in SCHWAIGER. Popravili smo bezbroj televizora, videorekordera, kamera svih priznatih proizvođača, među ostalim bili smo jedni od rijetkih u ono vrijeme koji su servisirali profesionalne videoprojektore SELECO, BARCO i SONY. Kvalitetom usluga stekli smo povjerenje kupaca iz cijele Slovenije, uključujući i za popravak profesionalne video i nadzorne opreme (CCTV).

 

Trudit ćemo se i u nadalje da postanete i ostanete korisnici naših usluga. Da bi se postiglo potonje, moguće je jedino kroz marljiv stav i rad odnosno sa kvalitetom a ne kvantitetom.

 

Dir. Roman Goropečnik 

Domžale, siječanj 2014