Sreda, 17. Julij 2024 | 20:25:51
 
 

INFO

tel: +386 (0)40/997 007

tel: +386 (0)1/7211 007

narocilo

Panoramske kamere

web camera link

internet

Danes si življenja brez interneta ne znamo več predstavljati. Z nekaj kliki je možno enostavno iskanje informacij s celotnega sveta. Zato nikar ne zamudite možnosti, da ne bi imeli te sodobne tehnologije v svojem domu. Zvezda NET-Polans vam omogoča dostop do te sodobne tehnologije. Izbirate lahko med nekaj paketi, od najmanjših cenovno ugodnejših, do večjih, ki so predvsem namenjeni zahtevnejšim uporabnikom.

Sistem uporablja najnovejšo MIMO TDMA tehnologijo, ki omogoča prenose podatkov do 300 Mb/s na segment (anteno). Na eni oddajni anteno se lahko vključi do 100 uporabnikov. Sprejemne antene so od oddajnikov lahko oddaljene nekaj km. Na objektu priklopa se namesti terminalska oprema: antena velikosti 10 do 40 cm in napajalnik z LAN priključkom. Vse naprave v žičnem omrežju se povezujejo preko LAN vmesnika na katerega lahko s povezovalnim LAN kablom vključimo osebni računalnik, domači brezžični usmerjevalnik (WiFi ruter) kot tudi stikalo (switch) v komunikacijskih omaricah oziroma vozliščih.

Sistem deluje v skladu z evropskimi standardi, tako da glede moči kot tudi frekvenčnega področja ne vpliva na zdravje ljudi.

Storitve interneta zagotavlja družba POLANS d.o.o.