Nedelja, 9. Maj 2021 | 00:03:14
 
 

Informacije

e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

tel: +386 (0)1/7211 007

fax: +386 (0)1/7216 300

mobil: 031631715       

Servis INFO

tel: +386 (0)1/7211 007

e:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INFO

tel: +386 (0)40/997 007

tel: +386 (0)1/7211 007

Panoramske kamere

web camera link

 

Družba GOROSAN elektronske komunikacije d.o.o. je bila ustanovljena leta 2005, z namenom približati storitve končnim uporabnikom na zahtevnejšem področju elektronike in komunikacijskih sistemov.

Roman Goropečnik kot ustanovitelj imam na področju elektronike že več kot 25 letne izkušnje. Kot samostojni podjetnik sem v Sloveniji prisoten že od leta 1989. Izkušnje, ki sem jih pridobil na večletnem delu v tujini, sem na slovenskih tleh s pridom uporabil in izkoristil tako, da smo pridobili veliko novih poslovnih partnerjev in strank iz vse Slovenije. Naše podjetje se ukvarja s trgovino, zastopanjem tujih podjetij in storitveno dejavnostjo. Glavna dejavnost je usmerjena v izgradnjo brezžičnega MMDS omrežja za sprejem "kabelskih" TV programov oziroma t.i. Brezžične DIGITALNE Televizije ZVEZDA TV in upravljanje sistemov kabelske televizije, internetnega WIFI in WLAN omrežja ter servisiranje, restavriranje in prodajo aparatov zabavne elektronike. Naštete dejavnosti naj bi tudi pripomogle, k hitrejšemu in zanesljivemu vzponu. 

Podjetje ima za seboj veliko  let uspešnega in razgibanega poslovanja (glej "o lastniku"). Kot smo že omenili je samostojno podjetje GOROSAN SERVIS Roman Goropečnik s.p.  bilo ustanovljeno že leta 1989. Že v prvem letu delovanja smo v Domžalah izgradili TV kabelski sistem. Projektirali in montirali smo več skupinskih ter individualnih antenskih sistemov v analogni in digitalni tehniki po vsej Sloveniji. Pooblaščeni smo bili za servisiranje aparatov zabavne elektronike znamk SELECO, SAMSUNG, SKY MASTER in SCHWAIGER. Servisirali smo nešteto televizorjev, videorekorderjev, kamer vseh priznanih proizvajalcev, med drugim smo v tistem času eni redkih, ki so popravljali profesionalne videoprojektorje SELECO, BARCO in SONY. S kvaliteto opravljenih storitev smo si pridobili zaupanje strank iz vse Slovenije, med drugim tudi za popravila profesionalne video in nadzorne opreme (CCTV).

 

Tudi v nadaljnje se bomo trudili  da postanete in ostanete uporabniki naših storitev. Doseči slednje je uresničljivo le z marljivim odnosom do dela, kvaliteto opravljenih storitev in medsebojnega zaupanja..

 

Dir. Roman Goropečnik 

Domžale, Sep.2015